Edifici plurifamiliar entre mitgeres de tres plantes semisoterrani, planta baixa i dos plantes superiors.

Es tracta d’un edifici entre mitgeres i alineat a vial que acull 12 habitatges de diferents tipologies, 4 locals comercials de diferents característiques, 16 trasters i 45 places d’aparcaments.

La dificultat d’aquest projecte, radica en la gran diferència de cotes existent entre el carrer de la façana principal (accés principal a l’edifici) i la seva façana posterior (accés secundari), motiu pel qual es van poder ubicar tres semisoterranis destinats a aparcaments i trasters.

Com és fàcil d’entendre, les característiques de la parcel·la va condicionar molts aspectes de l’obra, com pot ser l’accés als aparcaments que es va realitzar per la seva part posterior.

També cal dir, que motivat a què a la part posterior de la planta baixa s’ubiquen locals comercials, en tot moment es va vigilar que no es tingués una sensació claustrofòbica a l’accés general de l’edifici.

Una de les instal·lacions de l’edifici que genera més molèsties, especialment als usuaris dels habitatges, és l’ascensor. Per a reduir les molèsties acústiques que produeix l’ascensor, es va optar per ubicar les escales generals de l’edifici al seu voltant. Amb aquesta disposició d’espais, es crea un volum que protegeix els habitatges dels sorolls que genera aquesta instal·lació.

Abrir chat
1
Et podem ajudar?
Hola!
Et podem ajudar amb alguna qüestió que tinguis?
Ves al contingut