Reforç de sostre de biguetes de fusta.

Els edificis amb elements estructurals de fusta, són molt més sensibles als problemes que generen les fuites d’aigua procedents de xarxes d’evacuació o de les instal·lacions d’aigua potable, a les gotelleres procedents de les deficiències de la coberta de l’edifici o a les humitats per capil·laritat.

Per aquest motiu cal estar atents quan apareixen signes o indicis que fan presumir una patologia d’aquesta tipologia.

La fusta és un material viu, i com tots sabem, molt sensible als canvis dels graus d’humitat, fet que facilitat la proliferació de fongs o paràsits que actuen sobre les seves capacitats portants.

Per aquest motiu, davant qualsevol indici que faci presumir lesions sobre aquests elements de fusta (jàsseres, biguetes, etc.) cal actuar amb celeritat amb la finalitat d’evitar que aquesta deficiència s’incrementi.

En aquesta obra, es va observar una fuita procedent de la xarxa d’evacuació d’aigua potable que un cop reparada, es va procedir a reforçar la jàssera central i les biguetes de fusta mitjançant uns perfils metàl·lics.

Altres temes que poden ser del teu interès.

Next Generation

Línies d’ajuda extraordinàries per rehabilitar habitatges amb una antiguitat superior a 20 anys per aplicar sostenibilitat, eficiència energètica i confort saludable. La Unió Europea, vol

Llegir »
Abrir chat
1
Et podem ajudar?
Hola!
Et podem ajudar amb alguna qüestió que tinguis?
Ves al contingut